+386 40 661 155

Gozdni tabori

Gozdni tabori so namenjeni: otrokom, mladostnikom, odraslim, vrtcem, šolam, društvom ter zaključenim skupinam. Program pripravimo po željah skupine.


Kako sposobni, iznajdljivi in pametni smo spoznamo šele takrat, ko smo postavljeni v situacijo, kjer lahko preizkusimo naše sposobnosti. Gozdni tabor je odlična priložnost, da se o tem prepričajo otroci, mladostniki ali odrasli sami, si zgradijo pozitivno samopodobo ter vzljubijo preživljanje prostega časa v naravi in ne pred računalniki ter televizorji, kakršen je današnji trend. V otrocih, mladostnikih ali odraslih bi radi prebudili pozabljene občutke, da je narava njihov dom, njihovo igrišče; kjer lahko pobegnejo v domišljijo, se učijo o tveganju ter krepijo samozaupanje. Je njihov prostor za raziskovanje in veličastna odkritja.


Na taboru bomo čas preživljali na svežem zraku in otrokom, mladostnikom ali odraslim z različnimi igrami ter aktivnostmi vsak izlet v naravo predstavili kot zanimivo izkušnjo ali odkrivanje novega. Gozdni tabor je organiziran na lokaciji, ki nam omogoča obisk različnih zanimivih krajev, kot so Arboretum Volčji Potok, Kamnik, Velika planina, Kamniška Bistrica, Snovik, obisk Kamniško Savinjskih Alp ter mnoge druge lokacije.


Si za druženje, naravo in noro zabavo?       

Za več informacij nas kontaktirajte.