+386 40 661 155

O NAS

Smo mlada družina, svoj prosti čas najraje preživlajmo v naravi. Smo športno aktivni,  obožujemo dogodivščine. Pred štiri leti se nam je porodila ideja, da bi organizirali tabore za otoke in tako so na čudoviti lokaciji nastale gozdne hiške.

Spoznali smo, da nas gradnja hišk povezuje. Hčerki sta aktivno sodelovali pri gradnji ter se neizmerno zabavali. Prav tako je naš projekt povezal širšo družino, da smo uspeli narediti, kar lahko danes vidite in doživite pri nas. V nenadomestljivo pomoč sta bila oče, dedek, ki je s svojo umetniško žilico pomagal, da smo ustvarili prostor, kamor se radi vračamo. Prav tako pa brez brata, strica, ki je neskončno ur preživel z nami in nam pomagal ne bi zmogli.


Uredili smo vrt, kjer rastejo naši pridelki. Ob spoznanju, da bi radi te izkušnje nudili še ostalim družinam ter posameznikom, smo zgradili kar devet hišk. Hčerki radi prespita v hiškah, zvečer pa je nujno kurjenje ognaja v ognjišču, pečenje hrenovk, palačink ali penic. Hiške, kopalnice ter kozolček smo izdelali sami, s pomočjo družine in prijateljev. Uporabili smo lokalni les ter materiale, ki poskrbijo, da radi popoldneve preživljamo v Glampingu OB ROBU GOZDA.