+386 40 661 155

GLAMPING

V Glampingu OB ROBU GOZDA stoji devet lesenih hišic, ki so postavljene v polkrog, enota s kopalnicami, kozolec za skupno druženje ter kamnito ognjišče. Vse je zgrajeno iz lokalnega lesa. V vsaki hiški sta dve postelji, ki jih na željo gostov združimo kot zakonsko posteljo ali ločimo kot dve posamezni postelji.

 

V nočitev je vključena posteljnina iz bombaža, brisače, dva ležalnika ter kontinentalni zajtrk. Kopalnice so individualne in so zasnovane tako, da gostu nudijo kar največ zasebnosti in udobja.


Glamping OB ROBU GOZDA se nahaja na odlični lokaciji v kraju Rudnik pri Radomljah v naravi obdani z gozdovi. Naš Glamping je najbljižji glavnemu mestu Ljubljana, oddaljen je dobrih 20 minut vožnje z avtomobilom. V neposrednji bližini se nahaja golf igrišče ter Arboretum Volčji Potok, ki je odlično izhodišče za obisk tako v paru kot z družino. Je odlično izhodišče za obisk Kamniško Savinjskih Alp (Velike planine, Kamniškega sedla, Kokrškega sedla, Krvavca in ostalih pohodniških ciljev). Tudi obisk srednjeveškega mesta Kamnika ne razočara. V primeru slabega vremena pa lahko obiščete Terme Snovik.


Na sredini Glampinga OB ROBU GOZDA stoji ognjišče, ki je namenjeno druženju ob ognju ter pečenju hrane, ki si jo gostje lahko pripravijo sami. Prav tako pa smo povezani z lokalnimi restavracijami, ki vam jih z veseljem priporočamo.


Popolna lokacija za romantični oddih v dvoje, družine in športne navdušence. V Glampingu OB ROBU GOZDA so vam na voljo športne aktivnosti kot so badminton na travi, nogomet na travi, slackline, frizbi, otroške igre…


Ograjeno posestvo omogoča odličen oddih tudi za vaše hišne ljubljenčke, saj bodo imeli dovolj prostora za prosto igro in dolge sprehode.


DOBRODOŠLI v čarobni prostor, kjer se uresničijo sanje.